Levelezőrendszer

 

Lehetővé teszi a rendszerben elkészített dokumentumok e-mailben történő küldését, a levelek rendszerezését, csoportosítását. Új levél írását, mellékletek csatolását, sablon levelek készítését és használatát, piszkozatok, névjegyek, fiókok kezelését.

Rövid ismertető:

Amikor a rendszerben elkészít egy fuvarrendelést, számlát, egyenlegközlőt, felszólítást, vagy bármely olyan dokumentumot amelyet kitud nyomtatni, a rendszer felkínálja a dokumentum e-mail üzenetben való küldését is. Automatikusan csatolja a levélhez a dokumentumot és amennyiben előre beállította, automatikusan hozza a címzettet és az Ön által felvitt fiókok bármelyikével küldheti a levelet. Ha az adott témához vannak alapértelmezettként beállított sablonjai, akkor a rendszer azok alapján eltudja készíteni a levél tárgyát és tartalmát is a címzettre szabottan. Az így elkészített levelekkel már nincs más teendője mint ellenőrizni, hogy minden szerepel-e benne amire szüksége van és a küldés gomb megnyomásával már postázhatja is a címzettnek.

A levelekből egy kattintással készíthet sablon levelet, melyet a későbbi levélírásai során felhasználhat a megírandó levél alapjaihoz. Ha egy levél írása közben sürgős dolga támad, ami miatt félbe kell hagynia a levélírást, elmentheti azt piszkozatként és amikor ideje engedi folytatni tudja az elmentett állapottól.

A leveleit mappák és címkék alapán tudja kategorizálni így, ha sok levelet kell kezelnie azokat is könnyedén megtalálhatja. A rendszerben korlátlan számú mappát és címkét hozhat létre, így minden levélnek megtudja teremteni a megfelelő helyet.

A rendszerbe felveheti azokat a névjegyeket amelyeket későbbi levélírásai során szeretne használni, akár a beérkezett levél alapján is. A felvett névjegyekhez partner ügyintézőket csatolhat vagy vehet fel, így a későbbiekben könnyebben betudja azonosítani, hogy melyik névjegy kihez tartozik.

Több fiókot is felvehet, melyek közül a levélírásai során feladót választhat. Beállíthatja az adott fiókkal történő levél küldéskor megjelenített nevet is, így partnerei könnyebben betudják azonosítani a leveleket amelyek Öntől érkeznek.

(Csak a számlázó modullal együtt vásárolható!)

 
 

;