Fuvarfeladatok

 

Ennek a programrésznek a segítségével felviheti a gépbe a fuvarrendeléseket. A rendelésekből a fuvarok közvetlenül számlázhatóak, nem kell a számlához újra beírni a tételeket. Folyamatosan követhetőek a még nem teljesített fuvarok.

Rövid ismertető:

A fuvarrendelésekhez beírható a megrendelő cég neve, a program automatikusan írja a megrendelő cég címét, ami a későbbiekben módosítható. Minden adat automatikusan a partnernyilvántartásból jön.
Kiválasztható az alvállalkozó, ha van. Beírható a fizetési határidő, fizetéssel kapcsolatos megállapodás, a kiviteli és a beviteli vámkezelés, valamint az áru megnevezése, a rakomány súlya, az autó rendszáma és tipusa. Tetszőleges számú lerakó és felrakó helyek, ahol kiválasztható a cég neve, valamint megadható a pontos cím és a helyi kapcsolattartó neve és telefonszáma. Listázhatóak a még le nem számlázott, vagyis a még teljesítetlen rendelések, és már akár ebből a listából is automatikusan számlázhatók a rendelések.

A fuvarrendelésekből fuvarozási diszpozíció (fuvarrendelés) illetve visszaigazolás nyomtatható, ahol a fuvar teljes leírása megtalálható, minden adatával.

Összesítve látható a várható fuvarok értéke. Ha a nemzetközi számlázó modult is megvásárolta, akkor a listázást valutánként is elkészítheti, illetve a visszaigazolás németül és angolul is nyomtatható.

(Csak a számlázó modullal együtt vásárolható!)

 
 

;